Vacature – Young Consultant


Je bezit het nodige leervermogen om na een opleidings-/
begeleidingsperiode snel inzetbaar te zijn. Je hebt het potentieel en de wil om te blijven groeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bedrijf

Crossroad Consulting is een jong, dynamisch bedrijf waar flexibiliteit en leergierigheid hoog in het vaandel worden gedragen. Als bedrijf opereren we op 3 fronten: het digitale aspect, het menselijke aspect en de dienstverlening binnen een bedrijf. Ieder team binnen Crossroad Consulting werkt op een van deze fronten.
Ons team bestaat uit erg gedreven, leergierige en enthousiaste mensen. Onze brede kijk, tezamen met een grondige analyse en een nauwe samenwerking met de klant zorgen voor een oplossing op maat, waardoor zij kosten kunnen besparen en sneller kunnen reageren op ontwikkelingen in hun markt.

Mogelijke uitdagingen

  • Als Business Analyst analyseer je, samen met ervaren consultants, de bedrijfsprocessen en business-noden van de klanten. Je documenteert de mogelijke oplossingen en alternatieven, teneinde het mogelijk te maken voor de beste oplossing te kiezen op basis van een goed begrip van de behoeften. Je werkt nauw samen met de senior business consultant en de project manager.
  • Als Technisch Analyst evalueer je binnen jouw domein de business-noden vanuit een meer technisch oogpunt, documenteer je de technische haalbaarheid en gevolgen, teneinde het mogelijk te maken voor de beste oplossing te kiezen. Op basis van de business- en technische vereisten, ontwikkel je de technische specificaties volgens de standaarden. Tevens zorg je voor de integratie met andere systeemcomponenten, teneinde de verwachtingen van het project op te leveren. Hierbij houd je rekening met het bereik, de kwaliteit, de vereiste tijdslijn en het budget.
  • Als Projectleider beheer je het end-to-end proces van een project, vanaf de ontvangst van de projectopdracht, tot de oplevering van het project.
    In al die uitdagingen word je telkens begeleid en gechallenged door ervaren collega’s.

Het gewenste profiel

  • Je bezit een master diploma in informatica, ingenieurswetenschappen, TEW, handelsingenieur,… en je hebt een scherpe analytische geest en enige affiniteit met business en informatica.
  • Je bezit het nodige leervermogen om na een opleidings-/begeleidingsperiode snel inzetbaar te zijn. Je hebt het potentieel en de wil om te blijven groeien.
  • Je bent communicatief, flexibel en resultaatgericht en doordrongen van de meerwaarde van teamwerk om tot maximale resultaten te komen.
  • Je kan zelfstandig werken en bent voldoende stressbestendig.
  • Je bent geïnteresseerd om bij klanten in verschillende bedrijfssectoren te werken.

Ik heb interesse

Pas jij binnen het profiel en heb je zin in deze job? Stuur dan je CV naar kim.compeers@crossroad.be