Global GovJam Brussel & Hasselt: M/V gezocht!

 

Na het succes van de GovJam Brussels vorig jaar, hebben we een nieuwe uitdaging. Dit jaar organiseren we twee simultane Govjams doorheen België. We zullen jammen in Brussel en Hasselt!CrossroadstudioDot

Wat is een GovJam?

Beeld je in om in minder dan 48u samen met een groep vrienden, collega’s of zelfs onbekenden een volledig nieuw dienstverlenings-model voor de overheid te bedenken én dit nadien meteen te mogen presenteren aan de rest van de wereld met de nodige media aandacht voor je nieuwe concept?

Dat is de uitdaging achter de Global GovJam 2016. Op 1 en 2 juni zullen wereldwijd een paar honderd teams ideeën genereren, prototypes ontwerpen en nieuwe diensten uittekenen. Meer dan 20 steden doen al mee, van Washington tot Miami, van Stockholm tot Barcelona en van Sao Paulo tot ons eigenste Brussel en Hasselt.

Je hebt geen ervaring in service design nodig, maar wel een portie creativiteit, zin in avontuur en de motivatie om met een aantal mensen twee dagen lang te willen sleutelen aan een origineel idee en dat om te zetten naar een dienstverleningsmodel.

Schrijf je nu hieronder in voor een van de drie GovJams georganiseerd door Crossroad en Studio Dott. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Meer info op www.govjam.org

Wanneer?

Woensdag 1/6/2016 9h tot en met Donderdag 2/6/2016 17h

Wat kost dat?

Niets, achteraf krijg je een attest van deelname.

Waar?

Hasselt

samen met de Stad Hasseltsponsor_hasselt

 

Registreer nu!

Brussel

samen met VVSGvvsg

 

Registreer nu!

Download hier de uitnodiging